FitalProst biljne kapi

FitalProst - problemi s prostatom. Način upotrebe / preporučena upotreba: po 30 kapi ukapati u čašu vode i popiti 1-4 puta dnevno pre jela.

Cena: 640,00 RSDAproksimativna cena u EUR: 5.44 EUR

Šifra proizvoda: 8606106734102

INFEKCIJE PROSTATE

FitalProst se koristi kao dodatak ishrani na bazi mešavine biljnih sastojaka za normalnu funkciju prostate. Sadrži koprivu koja pomaze kod zdravlja prostate i poremećaja mokrenja kod benigne hiperplazije prostate u fazi I i II, rastavić, koji ima snažno diuretsko dejstvo, čisti mokraćne puteve, sprečava zadržavanje peska i nastanak kamenčića, maslačak, koji svojim jakim antiinflamatornim dejstvom sprečava upale bešike, bubrega, mokraćnih kanala i prostate, kao i antikancerogeno dejstvo, i vrbovicu koja olakšava simptome hiperplazije, smanjuje bol u predelu prostate i kod otežanog mokrenja, a i dokazano inhibira ćelije karcinoma prostate.

Prostata je žlezda koja se nalazi ispod mokraćne bešike i ispred rektuma, i kroz nju prolaze mokraćni i delovi semenih kanala. Primarna funkcija ovog dela muške anatomije ogleda se kako u stvaranju semene tečnosti, tako i u omogućavanju nesmetanog kretanja spermatozoida, a njen rad kontroliše muški polni hormon, testosteron. Tokom života prostata se uvećava i tada prirodno vrši pritisak na bešiku i mokraćni kanal. Problemi koji se mogu javiti sa ovom žlezdom su veoma bolna upala – prostatitis, benigna hiperplazija prostate (BPH) – uvećanje prostate koje pritiska uretru i otežava mokrenje, i u najgorem slučaju, rak prostate.

Najučestalije tegobe koje se javljaju vezane za prostatu su:

  • akutne infekcije prostate
  • hronične infekcije prostate
  • uvećanje prostate – benigna hiperplazija
  • adenom prostate

Prostatitis, osim što donosi jake bolove u predelu prostate, izaziva i veoma učestalo mokrenje, bol prilikom ejakulacije i mokrenja, bol u donjem delu leđa, groznicu i osećaj opšte malaksalosti. Kod hiperplazije bol je manji, ali je neugodnost izuzetna jer, pored osećaja velike potrebe za mokrenjem, pražnjenje je veoma otežano i mlaz urina slab i isprekidan, a može se javiti i krv u mokraći.

Višestruka dejstva flavonoida, saponina, više vrsta eteričnih ulja, fitosterola, tanina, minerala i vitamina u FitalProstu imaju izuzetno povoljan efekat na ovu bitnu žlezdu sa unutrašnjim lučenjem kod muškaraca. Eterična ulja i tanini ispoljavaju bakteriostatičko (sprečavaju razmnožavanje bakterija) i baktericidno (uništavaju bakterije) dejstvo kod akutnog i hroničnog prostatitisa. Diuretički efekat zasnovan je na dejstvu flavonoida, saponina i eteričnih ulja. Pojačana diureza olakšava tegobe izazvane uvećanom prostatom koja sa svoje strane stvara smetnje sužavajući ili zatvarajući mokraćni kanal. Pojačana eliminacija toksina, štetnih metabolita i slobodnih radikala dovodi do poboljšanja opšteg stanja organizma i ispoljavanja antikancerogenog dejstva. β-sitosterol iz grupe fitosterola kompenzatorno povećava metabolizam u adenomatoznom (otečenom) tkivu prostate, eliminišući tako kongestije (zastoj krvi). Redovnim korišćenjem FitalProst kapi terapijski ili preventivno povećava se vitalnost prostate, smanjuje se učestalost mokrenja, olakšava mokrenje i čuva zdravlje bubrega, bešike i mokraćnih kanala.

Evropska agencije za lekove potvrdila je da lekovita biljka vrbovica olakšava simptome donjeg urinarnog trakta povezane sa hiperplazijom, da utiče na rast ćelija prostate, kao i da može smanjiti upalu i bol. Ista Agencija potvrdila je da je ova biljka bezbedna za uprotrebu i da nema prijavljenih kontraindikacija. Ovo dejstvo vrbovica ispoljava zahvaljujući flavonoidima, polifenolima i taninima koji dokazano imaju snažno antiinflamatorno, antioksidantno i analgetsko dejstvo.

Sinergija lekovitog bilja u FitalProstu ispoljava bakteriostatičko, baktericidno i diuretičko dejstvo, doprinosi eliminaciji toksina, štetnih metabolita i slobodnih radikala. FitalProst doprinosi vitalnosti prostate, olakšava i smanjuje učestalost mokrenja i štiti kompletan urinarni trakt.  Redovna upotreba ovih kapi sprečava mogućnost pojave velikih, bolnih neprijatnosti, i time poboljšava kvalitet života muškarca.

FitalProst su potpuno prirodne kapi bez ikakvih kontraindikacija. Ne sadrže hormone niti konzervanse i ne izazivaju zavisnost. Uz pravilnu upotrebu i redovne lekarske kontrole mogu se neograničeno dugo koristiti.

STANDARDI

FitalProst je proizvod bez glutena, izrađen u skladu sa Dobrom proizvođačkom praksom, uz poštovanje zahteva ISO9001:2015 standarda i HACCP sistema kontrole kvaliteta.

REGISTROVANO

FitalProst je upisan u registar Ministarstva zdravlja broj 515-04-3853/2020-10 od 16.06.2020.na strani 1664 pod brojem 16663 dana 15.06.2020. godine

ISKUSTVA S FITALPSROSTOM

Pitali smo naše korisnike da opišu svoje iskustvo sa FitalProstom:

Problemi s prostatom počeli su posle 50. godine. Osećaj pritiska, češći odlasci do toaleta… da bi deset godina kasnije počeo da osećam bol pri mokrenju. Bilo je strašno, ustajao sam po pet-šest puta noću. Dijagnoza: benigna hiperplazija prostate. Dobio sam terapiju koju sam jako teško podnosio, stalno sam imao nesvestice. Prijatelj mi je preporučio FitalProst, i kada sam počeo da ga pijem osetio sam olakšanje već prvog dana. Pio sam ga redovno, nakon dve nedelje skoro da sam počeo normalno da mokrim, a mlaz se normalizovao skroz nakon mesec dana. Bol pri mokrenju je nestao. Koristim FitalProst i dalje, sada normalno spavam a i potencija mi se vratila.

SASTAV: Vodeno-etanolski ekstrakt herbe epilobiuma (Epilobium parviforum Schreb.) 50% Vodeno-etanolski ekstrakt korena koprive (Urtica dioica L.) 25% Vodeno-etanolski ekstrakt korena maslačka (Taraxacum officinale Weber.) 10% Vodeno-etanolski ekstrakt herbe rastavića (Equisetum arvense L.) 15%