Politika privatnosti

Pravila o privatnosti (Privacy Policy) opisuju zaštitu privatnosti pojedinaca koji koriste i koji se registruju na internet stranicama kompanije Herba Svet doo, kako su dalje formulisani (“Klijenti” ili “Vi”, “Vaš”). Ova Pravila o privatnosti opisuju pristup privatnim podacima od strane Herba Svet doo, a u vezi sa upotrebom njenih internet stranica i povezanih aplikacija i usluga koje Herba Svet doo nudi. Ova Pravila o privatnosti objašnjavaju i kako obrađujemo podatke koje prikupljamo kada posetite naše internet stranice. Takođe opisuje Vaše moguće izbore u pogledu korišćenja, pristupa i ispravki u vezi sa vašim privatnim informacijama. Koristeći naše internet stranice i naše servise, Vi razumete i prihvatate da Herba Svet doo skuplja, skladišti i procesuira informacije koje Vi generišete i neke informacije o Vama. Ako se ne složite sa uslovima korišćenja podataka objašnjenim u ovim Pravilima o privatnosti, ne biste trebali koristiti naše internet stranice ili naše servise. Pravila o privatnosti su izuzetno važna, zato Vas molimo da ih pažljivo pročitate.

UPOTREBA INTERNET STRANICA KOMPANIJE HERBA SVET DOO

Informacije koje smo dobili kroz naše aplikacije i servise, bilo preko posetilaca naših internet stranica ili kada korisnici naših servisa unesu svoje informacije, skladištene su na serverima našeg pružaoca usluga. Ove informacije se dalje koriste za kontaktiranje posetilaca i korisnika, a koriste se i kao oblik izveštaja o njihovom interesovanju za usluge Herba Svet doo i interakciji sa njima. Mi obrađujemo informacije naših klijenata i čuvamo ih na serverima našeg pružalaca usluga, ali nemamo kontrolu nad njihovim sakupljanjem ili upravljanjem njima. Saglasni smo da naši klijenti imaju prava da pristupe svojim ličnim informacijama.

PRIKUPLJENE INFORMACIJE

Vi ste slobodni da istražujete internet stranice kompanije Herba Svet doo, bez pružanja bilo kakvih privatnih, ličnih informacija o sebi. Kada se registrujete, mi vas zamolimo da nam dobrovoljno obezbedite Vaše lične podatke, kao što su Vaše ime, adresa, adresa Vaše elektronske pošte i slično.

Internet stranice kompanije Herba Svet doo mogu sadržati linkove ka drugim internet stranicama, našim ili koje pripadaju trećoj strani. Načini obrade podataka ili sadržaj drugih internet stranica regulišu se pomoću Pravila o privatnosti tih drugih internet stranica.

Ako se odlučite da povučete Vašu saglasnost za rukovanje Vašim ličnim podacima, možete to učiniti u svakome trenutku. Povlačenje Vaše saglasnosti neće uticati na zakonitost bilo koje obrade Vaših ličnih podataka koju smo obavili pre Vašeg povlačenja saglasnosti, niti će uticati na obradu Vaših ličnih informacija koje se sprovode, a koje se oslanjaju na zakonite osnove za obradu, pre nego na Vašu saglasnost.

Mi takođe možemo sakupiti podatke kroz korišćenje alata za prikupljanje podataka, kao što su internet-kolačići. Takvi podaci uključuju standardne podatke sa vašeg internet pretraživača (kao što je tip pretraživača i jezik pretraživača), vaša internet protokol (IP) adresa, kao i radnje koje obavljate na internet stranicama kompanije Herba Svet doo (kao što su delovi internet stranica koje ste pregledali i slični podaci). Podatke koristimo za održavanje kvaliteta naših usluga, kao i da bismo kreirali statističke izveštaje u vezi sa korišćenjem internet stranica naše kompanije. Više o tome pogledajte u Obaveštenju o internet-kolačićima („cookies“) na sajtovima HerbaSvet doo („Cookie Policy“).

OBAVEŠTENJE O AUTORSKIM PRAVIMA

Internet stranice kompanije Herba Svet doo, kao i sav sadržaj koji se u okviru njih nalazi, u isključivom su vlasništvu kompanije Herba Svet doo ©2020 Herba Svet doo. Sva prava su zadržana.

Select your currency
RSD Srpski dinar
EUR Euro