Alfa Aktiv kapsule

Alfa Aktiv - za odrasle muškarce sa ekstraktom damjane, cinkom, L-karnitinom i acetil L-karnitinom. Način upotrebe / preporučena upotreba: 2 kapsule popiti jednom do dva puta dnevno pre jela.

Cena: 2.050,00 RSDAproksimativna cena u EUR: 17.44 EUR

Šifra proizvoda: 8606106734072

ENERGIJA, PLODNOST, POTENCIJA 

ALFA AKTIV se koristi kao dodatak ishrani za odrasle muškarce sa ekstraktom damjane, cinkom, L-karnitinom i acetil L-karnitinom. Sadrži cink koji doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji, te održavanju normalnog nivoa testosterona u krvi. Sadrži damjanu, biljni afrodizijak, koja doprinosi seksualnom zdravlju.

Sedentan način života, masna hrana i stres ostavljaju krupne posledice na muško zdravlje. Gojaznost danas poprima oblike epidemije, a višak masti, naročito visceralnih u organizmu, između ostalog, utiče i na pojačano lučenje estradiola što remeti rad testosterona.

Tegobe s kojima se sve više muškaraca danas susreće su:

Muški sterilitet često nastaje usled nedovoljne proizvodnje semene tečnosti i problema u njihovom transportu. To može biti posledica urođenih poremećaja, čestih upala na nivou testisa, hroničnih bolesti, infekcija ili poremećaja cirkulacije u genitalijama.

Brojne studije su potvrdile povezanost poteškoća s erekcijom i kardiovaskularnih oboljenja, jer je u osnovi oba problem s cirkulacijom. Šta više, erektilna disfunkcija može biti i prvi znak upozorenja da nešto nije u redu s krvnim sudovima.

Alfa Aktiv sadrži L-karnitin i acetil-L-karnitin, aminokiselinu koja ima osnovnu ulogu u metabolizmu masti i njenog iskorišćenja kao izvora energije, i dokazano pomaže u rešavanju problema erektilne disfunkcije, a doprinosi sazrevanju i boljoj pokretljivosti spermatozoida. Ova aminokiselina igra ulogu u poboljšavanju pokretljivosti spermatozoida u ejakulatu, kao što su potvrdile naučne studije. Neke klinike je koriste u terapiji atrofije testisa. Osim što podiže energiju, acetil-L-karnitin utiče na prevenciju srčanih oboljenja, dijabetesa, štiti nervni sistem i doprinosi zdravom funkcionisanju mozga, povećavajući tako koncentraciju i pamćenje, a doprinosi i borbi protiv Alchajmerove bolesti. Kako je važan za metabolizam, utiče i na smanjenje telesne masnoće i povećanje mišićne mase.

Dragoceni sastojak Alfa Aktiva je damjana (Turnera diffusa var. aphrodisiaca Willd) koja se vekovima koristi u tradicionalnoj medicini i najpoznatija je kao prirodni afrodizijak, a moderna istraživanja potvrdila su pozitivnu ulogu ove biljke u poboljšanju seksualnih performansi. Pored toga što doprinosi povećanju libida, damjana dovodi kiseonik u ćelije čime deluje kao mentalni stimulans i anksiolitik. Damjana u Alfa Aktivu doprinosi hormonalnom balansu, pospešuje cirkulaciju telesnih tečnosti u genitalnom predelu i zdravlju urinarnog trakta. Ona ima i adaptogeno dejstvo i pomaže organizmu da se izbori sa negativnim posledicama stresa.

Aktivne komponente damjane šire krvne sudove, ublažavajući tako simptome erektilne disfunkcije i održavaju stabilnost erekcije tokom odnosa. Ekstrakt damjane dokazano poboljšava seksualne performanse delovanjem molekula azot oksida (NO), moćnog vazodilatatora, skraćujući period posle prve ejakulacije i pospešujući postizanje druge u nizu ejakulacija.

Cink je esencijalni mineral koji je neophodni sastojak u procesu stvaranja hormona i održavanja njihovog balansa, doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji, normalnoj sintezi DNA i proteina, i ima ulogu u procesu deobe ćelija. Nedostatak cinka u organizmu manifestuje se osećajem umora, slabom koncentracijom i memorijom, bolom u mišićima, padom imuniteta, poremećajima rada srca i krvnih sudova, nervnog sistema i neplodnošću. Cink kod muškaraca prirodno povećava nivo testosterona, utiče na libido i plodnost.

Alfa Aktiv je potpuno prirodan preparat, bez dodatih veštačkih materija, konzervansa, boja i hormona. Uz pravilnu upotrebu i redovne lekarske kontrole može se koristiti neograničeno dugo.

STANDARDI

Alfa Aktiv je proizvod bez glutena, izrađen u skladu sa Dobrom proizvođačkom praksom, uz poštovanje zahteva ISO9001:2015 standarda i HACCP sistema kontrole kvaliteta. 

REGISTROVANO

Alfa Aktiv je upisan u registar Ministarstva zdravlja Republike Srbije na strani 872, pod brojem 8713 dana 15.04.2016. godine.  

ISKUSTVA S ALFA AKTIVOM

Pitali smo naše korisnike da opišu svoje iskustvo sa Alfa Aktivom:

Preporuka za Alfa Aktiv. Vrlo pouzdan preparat, deluje brzo, ne nešto preterano kao vijagra, cialis i kamagra, to nije preparat tog tipa i nije za poboljšanje potencije kod muškarca. Nije to ni titan gel ili šta se već sve reklamira na internetu. Alfa Aktiv je po meni lek i prva pomoć za muške probleme to jest kada sperma nije dobra, kada nema dovoljno pokretljivih spermatozoida, pomaže kada treba da se poboljša spermogram i uopšte kvalitet sperme. To je moje iskustvo s Alfa Aktivom.

*

Znam samo da nam je Alfa Aktiv preparat doneo prvo dete! Nekako sam bio ubeđen da mi pomaže jer u više navrata sam proveravao moj spermogram koji je trebao biti idealan da bi se u Pragu obavile ostale radnje na veštačkoj oplodnji. Sperma je trebala biti minimum 80% što sam uspeo da korigujem pomoću Alfa Aktiva, limuna, orasi + med, C vitamin sam uzimao tablete po jednu dnevno i moram reći da sam pazio na to da unosim alkohol minimalno u toku dana. Moj spermogram pre upotrebe Alfa Aktiva je bio na 20%… Kada sam posle mesec dana proverio u Konzilijum laboratoriji bio je 75%… posle mesec dana, nastavio sam da pijem na 8 sati po jednu Alfa Aktiv kapsulu… i u Pragu su mi na testu dali 80%, što je automatski bio vrh za dalji posao… Jajne ćelije su oplođene uspešno, vrlo kvalitetan materijal… pa sam napisao tamo u njihovoj arhivi moje iskustvo i kako sam poboljšao spermogram. Zahvaljujući Alfa Aktiv kapsulama… na svet je došao jedan dugo očekivani dečak!

*

Meni je Alfa Aktiv dosta pomogao, čak i najviše od svih silnih preparata na tržištu. Povećao mi se dosta broj spermatozoida a i pokretljivost. Osećam više energije i jači libido. Što se mog iskustva tiče, sve najpozitivnije i za svaku preporuku.

*

Imam 30 godina i devojku sa kojom sam oko godinu i po dana. Imali smo odnose u početku skoro svaki dan, kasnije malo ređe, ali ipak redovno, a pre 4 meseca mi se prvi put desilo da nisam imao potpunu erekciju. Posle par pokušaja, došao sam u situaciju da uopšte nisam imao erekciju! To sam pripisivao dužini veze i podsvesno sam krivio devojku. Kad su počele izostajati i jutarnje erekcije koje sam ranije redovno imao, shvatio sam da je problem ipak u meni. Devojka me je nagovorila da odem kod urologa i nakon pregleda ustanovljen mi je niži nivo testosterona, a ostali rezultati su bili u redu. Lekar je zaključio da je moj problem pogoršao hroničan stres i naporan posao koji već duže vremena radim. Savetovao mi je vitaminske dodatke i Afa aktiv 2 x 2 tablete dnevno, a da par sati pred sam odnos pijem 4 tablete odjednom. Terapiju sam redovno koristio, ali sam imao strah da nikad vise neću imati normalne odnose i devojku sam izbegavao, vadeći se na umor i posao. Prvi znak poboljšanja sam video nakon par dana, kada sam posle dužeg vremena imao jutarnju erekciju. To me je malo ohrabrilo i tu veče sam prvi put posle niza neuspeha i duže pauze imao normalnu erekciju i odnos sa devojkom koji je bio strastven kao prvih dana, a više nego dovoljno dug!

SASTAV: Suvi ekstrakt lista Damiane (Turnera diffusa) 4:1 - 500mg L-karnitin - 200mg Acetil-L-karnitin - 195mg Zink (cink citrat trihidrat) - 5mg