Izjave korisnika

Nikolina Crnogorac

Do svoje 50 godine mesečni ciklusi su mi bili uredni, na 28 dana, kao po knjizi. Onda sam preko noći upala u menopauzu. Jajnici su jednostavno prestali da rade. Predložili su mi Femisan B. Ali ja sam htela da ostanem još malo mlada. Posle par meseci uzimanja Femisana A jajnik je proradio i ciklusi su se vratili.

Marija Stojanović

Posle stresa i gubitka kilograma izgubila sam ciklus. Nisam imala nepuna 4 meseca. U međuvremenu sam počela da pijem Femisan A sa makom 2×2 kapsule. Posle dve nedelje mi se vratio ciklus, sada pijem 5 dana pre ciklusa. Zahvalna sam do neba.

Snežana Števanov

Pomoću Devi melema za regeneraciju brzo sam rešila problem alergije na sunce koja me je mučila godinama. Melem ne samo da je ublažio svrab i peckanje, već se i osip potpuno povukao. Rešila sam trajno problem za koji su mi svi pričali da će me mučiti doživotno.

Suzana Mančić

Redovno kombinujem Femisan A kapsule, zbog zlatne make koje mi daju energiju i Femisan B, od koga se ne odvajam još od menopauze. Tada me je spasio od valunga, a sada ga i dalje koristim, jer od njega mnogo bolje spavam.

Sandra Manojlović

Deset godina sam pokušavala da ostanem u drugom stanju i lečila se od steriliteta. Nakon samo tri bočice FemiSana A u trideset devetoj godini sam ostala u drugom stanju i postala mama. Hvala FemiSanu i Herba Svetu!

Gordana Mišić

Pre par godina mi je potvrđeno da imam zadebljanje endometrijuma i polip koji je povremeno krvario, pa je preporučena revizija. Nažalost, krvarenja su se nastavila, uz veliko zadebljavanje endometrijuma i doktor je savetovao operaciju, odstranjivanje svega. Rešila sam da sačekam i probam sa FemiSanom A. Na kontrolama koje su sledile uočeno je značajno smanjivanje zadebljanja. FemiSan A me je spasao od operacije.