Gordana Mišić

Pre par godina mi je potvrđeno da imam zadebljanje endometrijuma i polip koji je povremeno krvario, pa je preporučena revizija. Nažalost, krvarenja su se nastavila, uz veliko zadebljavanje endometrijuma i doktor je savetovao operaciju, odstranjivanje svega. Rešila sam da sačekam i probam sa FemiSanom A. Na kontrolama koje su sledile uočeno je značajno smanjivanje zadebljanja. FemiSan A me je spasao od operacije.

Sandra Manojlović

Deset godina sam pokušavala da ostanem u drugom stanju i lečila se od steriliteta. Nakon samo tri bočice FemiSana A u trideset devetoj godini sam ostala u drugom stanju i postala mama. Hvala FemiSanu i Herba Svetu!

Snežana Števanov

Pomoću Devi melema za regeneraciju brzo sam rešila problem alergije na sunce koja me je mučila godinama. Melem ne samo da je ublažio svrab i peckanje, već se i osip potpuno povukao. Rešila sam trajno problem za koji su mi svi pričali da će me mučiti doživotno.

Marija Stojanović

Posle stresa i gubitka kilograma izgubila sam ciklus. Nisam imala nepuna 4 meseca. U međuvremenu sam počela da pijem Femisan A sa makom 2×2 kapsule. Posle dve nedelje mi se vratio ciklus, sada pijem 5 dana pre ciklusa. Zahvalna sam do neba.

Nikolina Crnogorac

Do svoje 50 godine mesečni ciklusi su mi bili uredni, na 28 dana, kao po knjizi. Onda sam preko noći upala u menopauzu. Jajnici su jednostavno prestali da rade. Predložili su mi Femisan B. Ali ja sam htela da ostanem još malo mlada. Posle par meseci uzimanja Femisana A jajnik je proradio i ciklusi su se vratili.