Kao nastavak priče o zdravoj varijanti majoneza, za koji recept možete pronaći ovde: Zdravi majonez od avokada,  evo još jedne ideje  kako da obogatite doručak ili užinu.

Sastojci za salatu od tunjevine

Za ovu salatu od tunjevine vam je potrebno:

  • 2 dl već spremnog majoneza od avokada
  • 5 kiselih krastavčića (ili više, ako su sitni)
  • 1 konzerva kvalitetne tunjevine
  • 7-8 crnih maslina, bez koščica

Mešanje sastojaka za salatu od tunjevine

Krastavčiće i masline sitno iseckajte, tunu ocedite, izmrvite viljuškom i prespite u staklenu posudu u koju ćete dodati i sve ostale sastojke.

Sve dobro sjedinite i čuvajte u frižideru u hermetički zatvorenoj posudi. Ova salata može biti sjajan namaz, idealna je za doručak uz dobar crni hleb i bareno jaje, ili za ručak ili užinu uz, na primer, bareni batat ili običan krompir ili uz bilo koju vrstu salate od povrća.

Hleb i salata od tunjevine

Hranite se zdravo, krećite se što više i čuvajte zdravlje, jer ono je zaista naše najveće bogatstvo. A ako se trudite da smršate, tu je i Equigal. To je potpuno prirodni preparat na bazi lekovitog bilja koji će vam pomoći da kontrolišete apetit, izbacite višak vode iz organizma, pokrenete varenje, ubrzate metabolizam i očistite organizam od toksina. Proces skidanja viška kilograma nikako ne treba da bude nagao i ishitren, već postepen i uz promenu životnog stila.

Equigal