Podaci o prodaji / pravnom licu

Pun naziv pravnog lica: Herba Svet preduzeće za izradu preparata doo, Beograd (Čukarica)

Matični broj: 17145339

Poreski broj PIB: 101747660

Kontakt podaci: herbasvet/at/herbasvet/dot/com, +381 11 23 900 86

Način plaćanja: u okviru Republike Srbije možete proizvode iz “Korpe” poručiti da vam stignu pouzećem, pri čemu ćete platiti kurirskim službama (kurirske službe zaračunavaju dodatne troškove prema svojim cenovnicima), ili možete platiti karticama (Visa, Maestro, MasterCard, DinaCard). Sva ostala područja zahtevaju kartično plaćanje (Visa, Maestro, MasterCard).

Dostava i ograničenja: na teritoriji Republike Srbije, kurirskim službama AKS i Post Express. Van teritorije Republike Srbije, Poštom Srbije do granice Republike Srbije, a nakon toga lokalnim poštama. Ne isporučujemo u Republiku Irsku, na Filipine, u Švajcarsku, Ugandu, Albaniju, Austriju, Švedsku i Dansku.

Uslovi korišćenja:  Kako svaka država definiše zakone o prometu roba i usluga, može se desiti da NEZAVISNO OD NAS neke službe obračunavaju dodatne troškove za našu robu i usluge, (troškovi poštarine, otvaranja i kontrole paketa, carine, ponovne dostave, zamena adrese dostave itd. Preporuka je da pre naručivanja robe proverite da li postoje posebne zabrane za državu iz koje se naručuje.

Prilikom unosa podataka platne kartice, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenom (šifrovanom) obliku. Informacije o platnoj kartici nisu dostupne našem sistemu ni u jednom trenutku.

Sva plaćanja će se vršiti u srpskoj valuti – dinarima (RSD). Iznos za koji će biti naplaćen Vaš račun sa kreditne kartice dobija se konverzijom cene u prikazanoj valuti u srpske dinare prema važećem kursu Narodne banke Srbije. Prilikom naplate vaše kreditne kartice, isti iznos se konvertuje u vašu lokalnu valutu prema kursu udruženja kreditnih kartica/vaše banke izdavaoce. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike u odnosu na originalnu cenu koja je navedena na našoj veb stranici i bankovni izvod vaše kreditne kartice. Hvala na razumevanju.

Politika reklamacija: Ukoliko ste proizvod kupili u online prodavnici, molimo Vas da prilikom preuzimanja pošiljke pregledate Vaš paket u prisustvu kurira. U slučaju vidljivih oštećenja (pocepani ili zgnječeni delovi) ne prihvatajte pakovanje. U tom slučaju pozovite nas na +381 11 23 900 86 i obavestićemo vas o daljem postupku u najkraćem mogućem roku.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja paketa utvrdili da isporučeni proizvod nije u skladu sa vašom porudžbinom ili ako su podaci o nalogu netačni, kontaktirajte nas najkasnije 24 sata od prijema pošiljke.

U slučaju nedoslednosti proizvoda u smislu Zakona o zaštiti potrošača, molimo da nas kontaktirate.

U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 2 dana od prijema žalbe u pisanoj ili elektronskoj formi, odgovorićemo na Vaš prigovor i obavestiti Vas o daljem postupku. Rok za rešavanje prigovora je 2 dana od njegovog podnošenja.

U slučaju vraćanja proizvoda kupcu koji je platio proizvod kuriru, (plaćanje po dostavi), trošak vraćanja proizvoda neće biti pokriven od strane Herba Svet doo i snosi ga kupac .

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, OTP banka a.d. je u obavezi da povraćaj sredstava izvrši isključivo putem VISA, EC/MC, Maestro i Dinacard načina plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca izvršiti refundaciju sredstava na račun korisnika platne kartice.

Select your currency
EUR Euro