Obaveštenje o kolačićima

SVE INTERNET STRANICE KOMPANIJE HERBA SVET DOO KORISTE INTERNET-KOLAČIĆE (COOKIES)

Poštovani korisniče, ovim vas obaveštavamo da Herba Svet doo iz Beograda koristi internet-kolačiće na svojim internet sajtovima van društvenih mreža. Molimo vas da pročitate ovo obaveštenje („Cookie Policy“) do kraja, pre pristupanja internet-stranicama kompanije HerbaSvet doo.

ŠTA SU INTERNET-KOLAČIĆI?

Internet-kolačići su male računarske datoteke, koje se moraju uskladištiti na čvrstom disku vašeg računara. To skladištenje pokreće internet-server, pri poseti bilo kojoj internet-stranici. Internet-kolačići će identifikovati Vaš računar kada ponovo posetite stranicu koja je pokrenula njihovo skladištenje na Vašem računaru. Svaki internet-kolačić je jedinstven – poreklom je sa određene internet-stranice, inicira se samo posetom istoj i sadrži mali broj informacija, kao što su ime internet-stranice, njen domen i tako dalje.

KOJE INTERNET-KOLAČIĆE KORISTE INTERNET-SAJTOVI KOMPANIJE HERBA SVET DOO?

Analitičke internet–kolačiće Ove datoteke omogućavaju nama kao kompaniji, ali trećim licima i njihovim servisima da prikupljaju osnovne, skraćene podatke za statističke analize o tome kako se posetioci naših internet stranica kreću po njima, koji su im podaci zanimljivi a koji ne. Ovi internet-kolačići ne sadrže lične podatke o korisnicima, kao što su njihova imena, prezimena ili email adrese, i koriste se kako bi poboljšali korišćenje naše internet stranice. Ova internet stranica od internet- kolačića koristi Google Tag Manager (Google Analytics) i Facebook Pixel.

Select your currency
EUR Euro