Verujemo u prirodu

Dobro znamo da nije dovoljno težiti kvalitetu kao ideji: mi želimo da nadmašimo vaša očekivanja. Stoga smo odabrali da dosledno primenjujemo ISO 9001:2008 standard i HACCP sistem – osnove za proizvodnju efikasne biljne dijetetike.

Pošto je „Herba Svet“ skup ljudi koji misle isto, lako nam je da se svi krećemo u istom pravcu: prema što zdravijim proizvodima, pravljenim da zadovolje vaše stvarne potrebe. Svaki zaposleni u „Herba Svetu“ je stoga uključen u donošenje poslovnih odluka i time kormilari našim pravcem. Svi smo svesni da pred vama predstavljamo lice „Herba Sveta“, kao i da među nama nema malih i nebitnih funkcija. Trudimo se da ta uverenja prenesemo i na naše poslovne partnere, kako bismo uticali na povećanje njihove poslovnosti, odgovornosti i jedinstvenog pristupa tržištu.

„Herba Svet“ je uvek otvoren. Bilo da je u pitanju veče ili rano jutro, vikend ili praznik – uvek je neko od nas tu da pomogne korisnicima ili poslovnim partnerima. Smatramo da je deo poslovne ozbiljnosti spremnost i razumevanje da se uvek izađe u susret – čak i u neočekivanom trenutku.

Društvena odgovornost

Kada god je moguće, pomažemo društvena delovanja (npr. festival „Budi human“ televizije Grand) i ekološki pristup resursima (reciklažom proizvodnog otpada, npr. stakla i plastike), kao što to odgovorna kompanija i treba da čini. U isto vreme, pomažemo poslovne partnere kada je to u našoj moći (kao u slučaju zamene našeg asortimana u poplavljenim apotekama u regionu bivše Jugoslavije 2014. godine).

Ukratko, naš krajnji cilj je jednostavan: udruživanje sličnih pojedinaca nastaje samosvestan kolektiv sa jakim ciljem. Takav kolektiv vodi pozitivnoj promeni u društvu, tako što svima pruža dobar primer.

Naše vrednosti

Drago nam je da je naš entuzijazam i kvalitet prepoznala i Privredna komora Srbije, dodelivši nam Excellent SME sertifikat. Priznata bonitetna kuća COFACE je ocenila da je platni moral Herba Sveta visok, rizik za poslovanje sa nama mali, a nesolventnost malo verovatna. „Herba Svet“ ima primerenu kredibilnost, kako u domaćem, tako i u međunarodnom poslovnom okruženju.

Kompanija Bisnode Srbija nam je dodelila Zlatni sertifikat bonitetne izvrsnosti na osnovu izuzetnih poslovnih rezultata ostvarenih u 2013., 2014. i 2015. godini. Ova kompanija je vodeći provajder digitalnih poslovnih informacija u srpskoj poslovnoj sferi. Bisnode je deo međunarodne grupe Bisnode AB, najvećeg evropskog provajdera poslovnih informacija i informacija o kreditnoj sposobnosti, s registrovanim sedištem u Štokholmu, Švedska.

Stručne konsultacije radnim danom 11-12h: +381 11 239 00 86