PROTIV VIRUSNIH BRADAVICA i HERPES SIMPLEX -Devi melem

Devi melem za virusne bradavice efikasno uklanja bradavice i sprečava njihovo ponovno nastajanje.

Cena: 320,00 RSD950,00 RSDAproksimativna cena u EUR: 2.72 EUR

Očisti
Šifra proizvoda: 8606106734119

PROTIV VIRUSNIH BRADAVICA i HERPES SIMPLEX-a

Devi melem protiv virusnih bradavica sadrži eterična ulja čajevca i ravensare, kao i biljni ekstrakt vrbine kore, koji imaju izraženo antivirusno i keratolitičko dejstvo. Melem na prirodan način i bez oštećenja zdravog tkiva efikasno uklanja bradavice i sprečava njihovo ponovno nastajanje. Esencijalno ulje ravensare je svetski poznato moćno ulje sa ostrva Madagaskar, najlepše tačke istočne obale Afrike.

Virusne bradavice su promene na koži izazvane infekcijom humanim papiloma virusima (HPV). Isti virus izaziva i groznicu na usnama. Kada virus prodre u kožu, on zarazi ćelije epitela, što se manifestuje pojavom izraslina. Postoji oko 100 podvrsta humanog papiloma virusa, i svi oni biraju na kom mestu na koži ili sluzokoži će formirati promene. To su obično najnezgodnija mesta koja se lako iritiraju, pa svrbe i često bole. Bradavice se mogu proširiti kada dođe do auto-inokulacije – prenosa bolesti s jednog na drugi deo tela, i to se obično desi kada sami sebe ogrebemo na zaraženom mestu, pa se protrljamo po neinfektovanom delu kože. Virusu najviše pogodjuje kada dospe ispod naših noktiju, jer ga tada širimo ne samo po sebi, već i na druge. Obično je nemoguće utvrditi kada smo se susreli s njima jer vreme inkubacije može biti i po nekoliko meseci.

U neprijatne promene na koži, između ostalog, spadaju i:

  • virusne bradavice
  • herpes simplex („groznica“)

 

Ulje čajevca našlo je svoje mesto u Devi melemu protiv virusnih bradavica zahvaljujući terpinenu, veoma snažnom fungicidu, koji efikasno sprečava rast preko 10 vrsta gljivica i bakterija. Ulje ove biljke karakterističnog, jakog mirisa, snažan je antiseptik i deluje protivupalno, što su potvrdila i zvanična istraživanja, i vrlo je efikasno kod oboljenja kože, herpesa, gljivičnih infekcija nokta, atletskog stopala, upala usne duplje, a pomaže i kod ujeda insekata. Dokazano je i njegovo snažno dejstvo kod kandide. Studijski je dokazana upravo i njegova efikasnost u procesu uklanjanja virusnih bradavica čak i kod dece.

Nedavna studija razmatrala je upotrebu esencijalnih ulja, uključujući i ono od ravensare, kod korona virusa. Ulje ravensare je jedno od najlekovitijih i ima veoma širok spektar dejstava: antiseptično, antibakterijsko, antivirusno, antiinflamatorno, analgetično, antitumorno – samo su neka od njih. U Devi melemu protiv virusnih bradavica jedan je od glavnih sastojaka koji ubija viruse i sprečava njihovo širenje, zahvaljujući limonenima i metil eugenolu. Istraživanja su pokazala da ulje ravensare najbolje deluje u sinergiji sa drugim uljima, kada je izuzetno efikasno kod virusa, gljivica, parazita, a čak i kod cistične fibroze, SIDA i nekih tumora.

Kora vrbe bogata je fenolnim glukozidima, salicinom, saligeninom, salikortinom i populinom, kao i taninima i flavonoidima, zahvaljujući kojima smiruje upale i bolove i deluje antiseptično, i dokazano uništava viruse. Ekstrakt vrbove kore, zahvaljujući i svom snažnom keratolitičkom i keratoplastičnom dejstvu, veoma blagotvorno deluje na rast epidermalnog tkiva, podstiče zarastanje ali i otklanjanje orožalog i neželjenog sloja tkiva. Na taj način deluje kod psorijaze, dermatitisa, kao i virusnih bradavica.

Ulje ricinusa svojom ricinoleičnom kiselinom uništava gljivice, bakterije i vuruse, štiti kožu i doprinosi eliminaciji svih nepoželjnih pojava na njoj. Studije su dokazale njegovo antimikrobno ali i antioksidantno dejstvo. Ricinusovo ulje ne samo da je delotvorno protiv virusa, već ima moć i da postepeno isušuje virusne bradavice.

Tamanu (kalofil) ulje ima snažno antiinflamatorno dejstvo zbog čega je efikasno kod dermatitisa, psorijaze, ekcema i drugih upalnih bolesti kože. Njegovu tradicionalnu upotrebu za zarastanje rana i lečenje infekcija dokazale su i studije. Svoje prisustvo u Devi melemu protiv virusnih bradavica ovo ulje ima upravo zahvaljujući jakim antivirusnim, antibakterijskim i antifugalnim svojstvima.

Cink oksid se često koristi u lečenju poremećaja kože, a čest je sastojak i krema za sunčanje kao bezbedan zaštitni faktor od UV zraka. Kako ostaje na površini kože, njegova najvažnija uloga je u stvaranju barijere. Svojim antiseptičkim i adstringentnim svojsvima cink oksid skuplja pore i ne dozvoljava da virusi i bakterije prodru kroz kožu, a doprinosi i isušivanju bradavica bez stvaranja rana i dodatnih oštećenja na koži. Klinička studija je dokazala da cink oksid smanjuje virusne bradavice u roku od 4 nedelje.

Eterična ulja karanfilića, lavande i limuna u melemu pojačavaju dejstvo svih sastojaka, svijim protivupalnim, antivirusnim i antifungalnim svojstvima.

Devi melem protiv virusnih bradavica je potpuno prirodan preparat, bez veštačkih boja, sintetskih parfema i parabena. Uz pravilnu upotrebu može se neograničeno dugo koristiti.

 

ISKUSTVA S DEVI MELEMOM PROTIV VIRUSNIH BRADAVICA

Pitali smo naše korisnike da opišu svoje iskustvo s Devi melemom protiv virusnih bradavica: 

Pre trudnoće imala sam po neku sitnu bradavicu na vratu i ispod grudi, međutim u toku trudnoće su se na moj užas znatno proširile…mazala sam melem skoro 3 meseca, nekad i 2 x dnevno i vremenom se jedna po jedna bukvalno ljuštila. Samo je bilo potrebno grubljim peškirom da je istrljam, a povremeno sam radila i pilinge… Nakon ovog pozitivnog iskustva isprobala sam i druge Devi meleme i mogu reći da sam oduševljena. 

AKTIVNI SASTOJCI: Ricinusovo ulje, tamanu ulje, eterična ulja: čajevca, ravensare, karanfilića, lavande, limuna, cink oksid, ekstrakt vrbine kore.