SVE ŠTO ŽELITE DA PITATE...

Kada je u pitanju vaše zdravlje normalno je da imate dosta pitanja. Ponekad vas zanima kako se neki od naših preparata koristi. Nekada želite da znate da li postoje kontraindikacije. Nekada vas zanima kako naše preparate koristiti u kombinaciji sa nekim lekovima. Ponekad ste jednostavno nestrpljivi i treba vam informacija koliko dugo treba da koristite neki od naših preparata da biste dobili željeni efekat. Ispod se nalaze samo najčešća pitanja. Ako želite da saznate nešto više slobodno nas kontaktirajte preko kontakt strane našeg sajta.

ČESTA PITANJA:

Da li smem da koristim vaše preparate iako već koristim terapiju koju mi je lekar prepisao?
DA, naše preparate možete da koristite uz drugu terapiju jer nema kontraindikacija i nuspojava kada se koriste sa drugim lekovima ili pomoćnim lekovitim sredstvima. Terapiju (lekove) koje je doktor prepisao ne smete samoinicijativno menjati.

Da li vaše preparate mogu da koriste dijabetičari?
DA, naše preparate mogu da koriste dijabetičari, jer ne sadrže šećer niti bilo koje druge supstance koje mogu pogoršati stanje kod dijabetičara. Jedino proizvod DISAN sadrži med i iz tog razloga ga ne preporučujemo dijabetičarima.

Koliko dugo bi trebalo da koristim terapiju da bi došlo do željenih rezultata?
U zavisnosti od prirode i stepena oboljenja, terapiju treba koristiti između jednog i šest meseci.

Kada će se videti prvi rezultati?
Prvi rezultati su vidljivi već posle prve nedelje korišćenja.

Koliko dugo smem da koristim vaše preparate?
Naše preparate možete koristiti neograničeno dugo jer ne sadrže biljne vrste koje stvaraju sekundarne metabolite i ne izazivaju zavisnost.

Da li mogu da koristim terapiju preventivno?
Sve naše terapije se mogu koristiti i preventivno. Savetujemo korišćenje mesečne terapije jednom godišnje.

Stručne konsultacije radnim danom 11-12h: +381 11 239 00 86