NEFROVIT

Revitalizujte svoje bubrege i prostatu

Nefrovit je prirodna formula namenjena revitalizaciji i očuvanju zdravlja bubrega, mokraćnih organa i prostate. Ovaj proizvod ima diuretičko dejstvo i direktno utiče na pravilnu preraspodelu tečnosti u organizmu. Nefrovit doprinosi smirivanju akutnih i hronicnih upala bubrega, besike i mokracnih kanala. Preporučljivo ih je koristiti i kad je u pitanju jedna od najupornijih bakterija, Ecserichia coli, kao i kod drugih bakterijskih infekcija. Nefrovit pospešuje eliminaciju peska i sitnijih kamenčića iz bubrega.

Nefrovit su potpuno prirodne kapi bez ikakvih kontraindikacija. Ove kapi preventivno deluju protiv stvaranja peska i kamena u bubregu, a ako su već prisutni onda je tu da olakša bolne krize. Ne sadrže hormone, niti konzervanse. Uz pravilnu upotrebu, mogu se neograničeno dugo koristiti.

pitajte nas

Sve što vas zanima u vezi ovog proizvoda možete da nas pitate. Neko od naših zaposlenih će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Najčešće tegobe koje se javljaju vezano za uro-genitalni trakt:

  • upala bubrega
  • upala mokraćne bešike
  • infekcije mokraćnih puteva
  • trovanje mokraćom
  • krv u mokraći
  • belančevine u mokraći
  • pesak i kamen u bubrezima i mokraćnoj bešici

Sastav
Veronika herba (Veronicae herba), koren maslačka (Taraxaci radix), herba zlatnica (Solidago herba), list breze (Betulae folium) i herba rastavić (Equisetum herba).

Dejstvo
Udruženo dejstvo različitih aktivnih principa prisutnih u NEFROVIT kapima vrši revitalizaciju i očuvanje zdravlja bubrega i mokraćnih organa. Diuretičko dejstvo, uravnoteženje i preraspodela tečnosti u čitavom organizmu ispoljava se dejstvom flavonoida, saponina i etarskih ulja. Povećanim protokom tečnosti i antibiotskom dejstvu fitoncida, NEFROVIT deluje kod infekcija urinarnog trakta. Bolji protok tečnosti kroz organizam obezbeđuje bolju razmenu materija i eliminaciju mokraćne kiseline i drugih toksina i štetnih metabolita. Povoljno dejstvo na bubrege ima i prisustvo kalijumovih soli u NEFROVIT-u. Upotrebom ovog preparata olakšava se izbacivanje peska i taloga iz bubrega i mokraćne bešike i tegobe vezane za prisustvo kamena, bolne krize, hronične tegobe, česte infekcije. NEFROVIT preventivno deluje protiv stvaranja peska i kamena.

Način upotrebe
Piti tri puta dnevno pre jela po 20-30 NEFROVIT kapi u 1dl vode. Preporučuje se zavisno od stepena bolesti kontinuirano korišćenje NEFROVIT-a u trajanju od 4-6 nedelja. Nakon dvonedeljne pauze terapiju ponoviti.

Neželjena dejstva
Nisu poznata.

Način čuvanja
Čuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od svetlosti u orginalnom pakovanju.

Pakovanje
30 ml vodeno-etanolskog rastvora lekovitog bilja

Rok trajanja
Do roka označenog na pakovanju

Registrovano
Nefrovit je upisan u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije na strani 481 pod brojem 4802 od 10.2.2014. godine. Stručno mišljenje i kategorizacija Farmaceutskog fakulteta u Beogradu je izdato pod brojem 1/78-2 od 05.4.2012. godine i brojem 2/1318-2 od 07.2.2014. godine. Institut za higijenu Vojnomedicinske akademije izdao je stručno mišljenje o zdravstvenoj ispravnosti broj 029-2/14 od 31.01.2014. godine.

Proizvodi
HERBA SVET D.O.O. Beograd

Informacije
+381 11 23 900 86

Stručne konsultacije radnim danom 11-12h: +381 11 239 00 86