Redovna korisnica Disana još jednom je podelila s nama svoje utiske, ovoga puta o polenskoj alergiji. Prenosimo njena iskustva u celosti:

O mojim problemima sa prolećnom alergijom kao i alergijama iz prirode uopšte, sam više puta govorila, pisala….. problem- koji je zasigurno i problem mnogih, jer se svake godine javlja u sve većem broju, tj. sve više ljudi ima polensku alergiju. Vremenski gledano prisutna je od kraja februara, kada kreće da se budi priroda, mart i april kada je cvetanje u toku, rast trave, maj i jun lipe i topole, takozvane mace… i prva polovina avgusta kada nastupa naširoko rasprostranjena korovska biljka – ambrozija! Dakle alergična sam na sve što niče, raste, buja, olistava, cveta….. i tako godinama unazad….

prolećna alergija

Polenska alergija, napada gornje respiratorne puteve, svrab, crvenilo očiju, curenje iz nosa, kijanje, jak nadražajni kašalj, grebanje i bol u grlu….Drugi naziv za polensku alergiju je – polenska groznica! I to već svi znaju….

A o  proizvodima koji dolaze iz kompanije HERBA SVET ne treba mnogo govoriti, i to već svi znaju! Potpuno prirodni, na bazi raznovrsnih biljaka i delova istih, najbolje iz prirode po originalnim recepturama, bez veštačkih dodataka, odlika su svih proizvoda!

Ali ono što možda mnogi ne znaju! DISAN su biljne kapi, za olakšano disanje, čišćenje  disajnih puteva i naravno jačanje imuniteta! Već dve godine unazad koristim Disan biljne kapi, u prvi mah samo u vreme alergija a narednu godinu preko cele godine! Naravno, tokom te dve godine, alergija nije tek tako prošla, ali su simptomi bili lakše podnošljivi, s obzirom da sam imala gušenja u pravom smislu reči, korišćenjem Disana, sve je bilo podnošljivije i lakše!Sada dolazim do onog glavnog! Nakon konstantnog korišćenja DISANA – sa njegovom dvostrukom funkcijom – čišćenja disajnih puteva i jačanja imuniteta – ja sam moju polensku alergiju svela na minimun! Posle toliko godina pravog „mučenja“ ja konačno dočekujem proleće bez alergije!

disan biljne kapi

Nije alergija nestala skroz, sporadično se javi poneki simptom… ali je to daleko od onoga kao što je bilo prošle godine i prethodnih godina. Mogu slobodno u prirodu. Ispod prozora i terase mi je procvetala šljiva i breskva i mogu bez problema da otvorim prozor i da ih gledam… a da pritom mi ne suze ili zasvrbe oči, ne počnem da kijam, ne grebe grlo ili ne zapuši nos! Ja slobodno dišem! Svi koji imaju ovu vrstu alergije, znaju o čemu govorim!

8 biljnih vrsta u sastavu Disanabokvica, bela imela, ehinacea, kopriva, tinktura matičnjaka, koren angelike, tinktura čestoslavice, koren maslačka i naravno vitamin C i med! Po originalnoj recepturi Herba Sveta –  izvučen maksimun biljne snage –  I dat maksimum u borbi protiv alergija! (Za mene je borba protiv alergija glavna iako Disan biljne kapi imaju primenu i kod drugih problema.)

Volela bih da ovo moje iskustvo, moje „oslobadjanje od okova prirode“ ako tako mogu da kažem za budjenje prirode, jer sam stvarno bila kao u okovima – zatvorena u kuću, da slobodno kažem „Dobrodošlo proleće“, vidi i čuje što više ljudi….Govorim, pričam, pišem o tome….

Proleće je stvarno dobrodošlo, zahvaljujući DISANU I HERBA SVETU!

Zahvalna korisnica,

Snežana Števanov disan kapi