FEMISAN B

Za vašu sigurnost u menopauzi

Femisan B je prirodna formulacija namenjena otklanjanju tegoba u menopauzi. Odabrano lekovito bilje čini ovaj proizvod jedinstvenim, jer pored uklanjanja neugodnih problema menopauze, Femisan B preventivno deluje protiv bolesti koje se često javljaju u menopauzi kao što su arterioskleroza, osteoporoza, visok krvni pritisak i šećerna bolest.

Prednost Femisana B je što su to potpuno prirodne kapi bez ikakvih kontraindikacija. One uravnotežuju funkcije u organizmu. Ne sadrže apsolutno nikakve hormone, niti konzervanse. Uz pravilnu upotrebu, mogu se neograničeno dugo koristiti.

pitajte nas

Sve što vas zanima u vezi ovog proizvoda možete da nas pitate. Neko od naših zaposlenih će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Najčešći simptomi koji se javljaju u periodu menopauze:

  • preosetljivost nervnog sistema
  • nervoza
  • lupanje srca
  • nesanica
  • pojačano znojenje
  • razdražljivost
  • nagli osećaji toplote

FEMISAN B je dijetetski proizvod na bazi pažljivo odabranog lekovitog bilja, bez dodatih veštačkih materija, boja i hormona. Koristi se kao dopuna ishrani na bazi mešavine biljnih sastojaka koja doprinosi očuvanju normalnog fiziološkog stanja žena u periodu menopauze.

Klimaks ili menopauza, normalna fiziološka pojava u životu svake žene, nosi sa sobom niz propratnih pojava koje su uglavnom neugodne. Ovi problemi mogu trajati kratko, par meseci, ali ponekad mogu trajati čak i nekoliko godina. To je i doba u kojem je znatno veća učestalost šećerne bolesti, visokog krvnog pritiska, bolesti srca i krvnih sudova (arterioskleroza) i proređenja kostiju (osteoporoza). Smanjuje se preosetljivost nervnog sistema, nervoza, lupanje srca, nesanica, pojačano znojenje, razdražljivost i nagli osećaji toplote.

Sastav
Viscum album, Mellisae folium, Achillea millefolium herba, Calendulae flos, Valeriana officinalis radix.

Način upotrebe
Piti tri puta dnevno pre jela po 20-30 FEMISAN B kapi u 2dl vode. Preporučuje se zavisno od stepena izrženosti tegoba menopauze kontinuirano korišćenje FEMISAN B u trajanju od 4-6 nedelja. Nakon dvonedeljne pauze terapiju ponoviti.

Neželjena dejstva
Nisu poznata.

Način čuvanja
Čuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od svetlosti u orginalnom pakovanju.

Pakovanje
30 ml vodeno-etanolskog rastvora lekovitog bilja

Rok trajanja
Do roka označenog na pakovanju

Registrovano
Femisan B je upisan u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije na strani 856 pod brojem 8554 od 01.03.2016. godine. Stručno mišljenje i kategorizacija Farmaceutskog fakulteta u Beogradu je izdato pod brojem 2/2827-2 od 03.06.2015. godine. Institut za za javno zdravlje Kragujevac izdao je stručno mišljenje o zdravstvenoj ispravnosti broj D-85 od 19.02.2016. godine.

Proizvodi
HERBA SVET D.O.O. Beograd

Informacije
+381 11 23 900 86

Stručne konsultacije radnim danom 11-12h: +381 11 239 00 86